Dzsikule 2015.05.19. 09:35

Tettek mezején...

az_autizmus_korai_jelei.jpg

A blog indulásakor nem volt különösebb célunk. Nem tudtuk, hogy bárki olvasni fogja-e, vagy, hogy egyáltalán lesz-e mondanivalónk. Utána kaptuk az autizmus diagnózist... Furcsa ezt mondani, de ezzel egyfajta identitást is kaptunk. Tudjuk, hova tartozunk, kb. merre kell mennünk (ebben persze nagyon jó szakemberek is segítenek).

Egyre inkább azt éreztük, hogy van tennivalónk! És valamit most elkezdtünk. Egy szó, mint száz, szeretnénk Gyöngyösön egy tevékeny szülői kört létrehozni. Ennek első próbálkozása volt a blogtúra. Most pedig itt egy előadás, melyre mindenkit sok szeretettel várunk. Kérlek hirdessétek, hogy minél több kétségekkel küszködő szülőhöz eljusson, kiemelve, hogy a tünetek megléte, még nem jelent autizmust! De kell egy szakember, aki kizárja, vagy éppen megerősíti a gyanút. Minél előbb, annál jobb! Gyereknek, szülőnek egyaránt! 

Az autizmus korai jelei, felismerése és diagnosztizálása

Dr. Simó Judit gyermekgyógyász - gyermekpszichiáter szakorvos,a Budapesti Korai Fejlesztő Központ autizmus részlegvezetője a fenti címmel tart beszélgetéssel egybekötött előadást.

Helyszín: Mátra Művelődési Központ
Időpont: 2015. május 28. 17 óra

Az ingyenes előadásra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Az eseményt megtalálod a Facebookon is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprolepesek.blog.hu/api/trackback/id/tr277469828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása