blogra1.JPG

Kicsit hosszúra nyúlt szünet után folytatom a bejegyzéseket a Denver modell használatáról. Az eltelt idő is csak abban erősített meg, hogy a PECS és napirend mellett a másik legjobb dolog a Denver bevezetése és használata volt otthon. Mivel lassan haladt a fordítás, vagyis egyáltalán nem tudtam foglalkozni vele, beleragadtunk három, egymást követő: az oda-vissza áramló interakciók; gesztusok tanulása; és az utánzás c. fejezetekbe. Utólag azt kell mondanom, hogy ez nagyon hasznos volt, mert bőven volt időnk újragondolni a fejezetek ajánlásait és gyakorolni azokat újabb és újabb helyzetekben.

_mg_6819.JPG

Mostanában több, tettre kész szülő és formálódó szervezet is megkeresett minket, hogy mi hogyan is indultunk, mit javasolnánk nekik. Szeretnénk, ha az egyesületünk példája "csak" egy lenne a sok közül, és egyre több tevékeny szervezet jönne létre.

agasvar.JPG

Nem kell megrémülni, mindenkinek megvan a keze, lába... Történ nemrég, hogy az egyik kedvenc útvonalunkon túráztunk, Mátraszentistvánról a kék jelzésen az Ágasvári Turistaházig.

Szólj hozzá!

Címkék: túra

Dzsikule 2016.08.02. 09:09

Fogorvosnál

fogorvos.jpg

Fogorvoshoz járni nem olyan vagány dolog. Tegye fel a kezét, aki szereti a fogfúró zümmögő hangját, amikor is a leggondosabb érzéstelenítés ellenére beléd hasít a fájdalom, és tátott szájjal csak egy fájdalmas Áááá a reakciód. Vagy a lidocain ízét, a recsegő foghúzást, a fájó fog finom megkocogtatását és még sorolhatnám. Nekünk is nehéz erre felkészülni, na de Balázsnak?

Dzsikule 2016.05.03. 15:28

Túraszezon ON

galya1.JPG

 

Talán kissé késve, de elindult egyesületünk túraszezonja. Éljenmájuselsején a világ összes majálisával iszonyatos konkurencia harcot vívva, megrendeztük első kis túránkat.