Dzsikule 2015.09.14. 20:30

Időmérés...

kids.jpg

Mi az a mindjárt, meg a majd? És mit értünk a rögtön alatt? Valljuk be, ezek számunkra is megfoghatatlanok, hát még az autizmussal élőknek.

Nemrég olvastam egy kedvenc, autizmus témájú blogon, nagyon összeszedve, hogy mit is jelent az idő fogalma, és hogy tudjuk gyerekünknek ezt átadni, megmutatni. Annyira jó írás, hogy nem is igazán tudnék mit hozzáfűzni, olvassátok el. Azaz annyit, hogy találtam egy ingyenes androidos applikációt, amit érdemes letölteni. A Time Timernek is van, de az fizetős.

Szóval a Kids Timer kellően primitív, de bőven elég ez nekünk. Van egy kék, 12 perces és a megszokott piros, 1 órás órája. Beállítjuk honnan ketyegjen és elindítjuk. A végén csörög. Ennyi. Jól használható, mindig kéznél van (már, ha nálunk a telefon).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprolepesek.blog.hu/api/trackback/id/tr797787568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása