image_25.jpg

 

Balázsnál, még a nyáron visszatért egy elfelejtett tevékenység, a pólók szétrágása. Sejtettük, hogy valami fog probléma lehet e mögött, de ezt nem tudtuk lekommunikálni.

A pólók jöttek sorba és szétrágódtak. Anita, ügyes csellel, a cimkéjükre kötött egy rágókának való zsinórt és a pólót egyszerűen fordítva adta Balázsra. Így pont szájhoz került a zsinór, amit vígan rághatott.

Na de egyik este már Balázs is piszkálgatta a fogát. Igen, mozgott. Ma pedig egy kis rásegítéssel kiesett. Balázs furcsálta, kissé kétségbe is esett, eleinte vissza akarta tenni. Mígnem elővették a fennti kártyát és ez segített megérteni, hogy mi történik vele. Együtt pápát intettek a fognak. És most virrasztunk és várjuk a fogtündért. Remélem nem csinál belőle bizniszt, mint a south parki fiúk.

A fennti kép és rengeteg hasonló a Les Pictogrammes Facebook oldaláról letölthető!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprolepesek.blog.hu/api/trackback/id/tr277804362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása