puzzle-tree.jpg

A csendet megtörve, nagy bejelenteni valónk van! Megalakult és jogerősen bejegyzésre került az Apró Lépések Egyesület!

Már régóta érlelődött bennünk a gondolat, érezve, hogy mi, szülők tudjuk előmozdítani a gyermekeink ügyét. Egy szépen felépített folyamat (Dr. Simó Judit előadása, szülő találkozók, blogtúrák, Mozaik szülőtréning...) részeként egyre több lelkes szülő vett minket körül és kialakult egy közösség. Mert közösséget építünk, alkotunk!

Hogy a világ megváltásán kívül mi is a célunk? Elsősorban az ellátási problémák enyhítése. A társadalmi szemléletformálás az autizmussal kapcsolatosan. Az érdekérvényesítés. Szülősegítés...

Rengeteg ötlet, feladat. Nem látjuk még mivé nőhetjük ki magunkat. De elkezdjük.

Minden érintett gyermeket nevelő szülőt, szakembert, érdeklődőt várunk sorainkba. Kérlek segítsetek, hogy minél több szülőhöz eljusson a hírünk (elsősorban Gyöngyös és Hatvan kistérségben). És persze támogatókra is szükségünk van.

Szintet léptünk!

Apró Lépések Egyesület
3200 Gyöngyös, Kemény J. u. 5. IV/25.
Email: aprolepesekegy@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprolepesek.blog.hu/api/trackback/id/tr788398790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása