autism-tree-mendenhall.jpg

Volt egy remek lehetőség, amire azonnal lecsaptunk. A Mozaik Közhasznú Egyesület partnereket keresett, vidéki szülőtréningekhez. Bár nekünk semmi szervezeti hátterünk nem volt, szerencsére ez nem volt kizáró ok. A "pályázatunk" pozitív elbírálásban részesült, így történhetett, hogy október 16-17-én, Gyöngyösön, Fogódzó + képzést tartottak!

Anitával már jártunk ilyen képzése Budapesten, így tudtuk, hogy nagyon hasznos két napnak nézünk elébe. Trénereink, Dénesné Spitzer Éva a Mozaiktól, szülőként és Mészáros Lőrinc az Egy Másik Út Tanácsadó és Terápiás Központtól, gyógypedagógus szakemberként igen összeszokott párost alkottak.

Valójában nem is az elhangzottakról akarok írni, hanem a tréning hasznosságát emelném ki. Azaz nem én, hanem a 16 elégedett résztvevő szülőtől idéznék:

"Elmondhatatlanul hálás vagyok ezért a két napért, de nem igazán tudom még megfogalmazni az engem ért
információk hatását. Kavarog bennem minden, de sok megerősítést kaptam!"

"Nem tudom elmondani, hogy milyen szerencsésnek érzem magam, hogy a sors az utamba sodorta a szülő csoportot. Hihetetlen nagy lelki erőt, és lendületet kapok minden találkozás után.
Rengeteg gyakorlati tanáccsal gazdagodtam a két napos tréning alatt, és nagyon sok mindent tisztábban látok.
A diagnózissal megkaptuk az irányt, amerre haladni kell, de ezekre a finomhangolásokra azt hiszem még nagyon sokáig szükségem lesz."

"Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettünk a képzésen.
Minden szempontból mindkettőnk számára sokoldalúan hasznos, sőt "életmentő" volt. Köszönjük!
Más szülők tapasztalatai, problémái erőt adtak a továbbiakhoz, a napi gondok átértékelődtek, kevésbé tűnnek olyan méretűnek, és megoldhatatlannak. A legjobban a gyakorlati tanácsok, ötletek sokasága,sokoldalúsága tetszett."

Nem ragozom tovább. El kell menni egy szülőtréningre, mert nagyon sokat ad!
Személy szerint nagyon örülök, hogy sikerült megszervezni ezt a tréninget és azon leszünk, hogy továbbiak is kövessék!
Köszönjük Mozaik (kiemelve: Imola és Éva), köszönjük Lőrinc!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprolepesek.blog.hu/api/trackback/id/tr548009643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása