poenkicsi.jpg

Mármint a blogunk! Gyorsan eltelt ez az idő, úgyhogy most egy kis visszatekintés következik.

Tavaly a Schneeberg túránk adta meg a kezdő lökést, az inspirációt. Az Alpok legkeletibb 2000 m feletti csúcsára túráztunk fel a családdal. Balázs hihetetlen ügyesen trappolt. A csúcs egy mérföldkő volt számunkra. Annyi megpróbáltatás után ott ültünk, és lóbáltuk a lábunkat, Balázzsal, együtt...

Ha erre képesek voltunk - gondoltam - akkor van mit mondanunk. Így indult a blog. Kezdetben többnyire barátok ismerősök olvasták, és jöttek a pozitív visszajelzések, megerősítések, hogy jó, amit csinálunk. Valójában az autizmus diagnózis közben jött, ezzel egy új irányba terelve a blogot, még több mondanivalót adva nekünk. Azóta egyre több érintett szülőhöz jut el a blogunk híre.

Első igazán olvasott sorozatunk a Kezdetek volt. Nehéz volt megírni... Majd a kiugróan népszerű Karácsonyi posztunk, ami toronymagasan vezeti az olvasottsági statisztikát. Napirendi kártyás bejegyzéseink is népszerűek voltak, talán a benne rejlő praktikumok miatt. És természetesen közkedvelt volt az elfogadás témaköre, ami mindig aktuális lesz.

1 év, 56 poszt, 39.000 oldalletöltés. Mikro blog vagyunk, és az is maradunk! Minden kedves olvasónknak köszönjük! Úgy érezzük, valamit elkezdtünk. Valamit, ami előre visz, nem csak minket, hanem másokat is. Pici hátradőlés, és folytatjuk!

komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://aprolepesek.blog.hu/api/trackback/id/tr397663402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása